Gaudeamus
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
JOULUTORI 27.11.-31.12.

SYKSYN 2017 UUTUUSKIRJAT

TOP 10 KIRJAT

KUUKAUDEN KIRJA

E-KIRJAT

FILOSOFIA & USKONTO

HISTORIA

KASVATUS & PSYKOLOGIA

KIELET & KIRJALLISUUS

KULTTUURI & TAIDE

OTATIETO

SOSIAALIALA

SUKUPUOLENTUTKIMUS

TALOUS & JOHTAMINEN

TEKNIIKKA & IT

TERVEYS & HYVINVOINTI

TIEDE & TUTKIMUSMENETELMÄT

VIESTINTÄ & MEDIA

YHTEISKUNTA & POLITIIKKA

YMPÄRISTÖ & LUONTO

TILAA LAHJAKORTTI




 

Suomalaiset kirjat, Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne, Kotitalous. Laitostalous, Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri

Haullasi löytyi yhteensä 5 tuotetta
Haluatko tarkentaa hakukriteerejä?

Järjestys: Suosituimmat ensin, Aakkosjärjestys, Vuosijärjestys, Viimeksi lisätyt, Viimeksi julkaistut

Newtonin kana: tiede keittiössäNEWTONIN KANA: TIEDE KEITTIÖSSÄ
Tekijä: Massimiano Bucchi; Laura Lahdensuu (suom.)
Kustantaja: Gaudeamus (2014)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   28,00
Ruokakulttuuri Islamin maissaRUOKAKULTTUURI ISLAMIN MAISSA
Tekijä: Hallenberg Helena; Irmeli Perho
Kustantaja: Gaudeamus (2014)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   36,00 10,00
Hyppysellinen tiedettä : valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössäHYPPYSELLINEN TIEDETTÄ : VALEOMENAPIIRAKKA JA MUITA KOKEILUJA KEITTIÖSSÄ
Tekijä: Anu Hopia; Erik Fooladi
Kustantaja: Gaudeamus (2017)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   32,00 25,00
Remua ja ryhtiäREMUA JA RYHTIÄ (E-KIRJA)
Tekijä: Matti Peltonen
Kustantaja: Gaudeamus (2002)
Saatavuus: Heti
EUR   23,00
Hyppysellinen tiedettäHYPPYSELLINEN TIEDETTÄ (E-KIRJA)
Tekijä: Anu Hopia & Erik Fooladi
Kustantaja: Gaudeamus (2017)
Saatavuus: Heti
EUR   27,00 25,00
    

NEWTONIN KANA: TIEDE KEITTIÖSSÄ

Kirjailija: Massimiano Bucchi; Laura Lahdensuu (suom.)
Kustantaja: Gaudeamus
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 216
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. painos
Julkaisuvuosi: 2014 (lisätietoa)
Tuoteryhmä:
FILOSOFIA & USKONTO

Tämän tuotteen osoite
EUR
28,00

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
Newtonin kana: tiede keittiössä
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Pikatoimitus! Tilaa tuote jouluksi viimeistään 18.12.2017
ISBN-13: 9789524953351, ISBN-10: 9524953358
Hinta: 28.00 € (Alv 10%, 25.45€ Alv 0%), OVH 28.00 €

KuvausKatso myös
Keittiötiede tuo tieteen oivallukset ja menetelmät kotilieden ääreen. Se selittää, miksi majoneesi leikkaa ja miksi kerma muuttuu voiksi, ja pohtii, mikä olisi optimaalinen perunalastujen lukumäärä olutlasillista kohti.

Italialaisen Massimiano Bucchin teossukeltaa sulavasti niin keittotaidon kuin luonnontieteiden ja filosofiankin historiaan. Newtonin kana kertoo, kuinka tieteilijät Sokrateesta Feynmaniin ja Louis Pasteuriin ovat - usein puolivahingossa - päätyneet kulinaristisiin keksintöihin. Teoksessa on huomioita ja ilmiöitä valistusajalta molekyyligastronomiaan ja futuristiseen keittiöön asti. Tieteen historiassa, ristiriitojen ja kiistelyn lomassa, on tehty useita modernia keittiötä hyödyttäviä oivalluksia.

Teoksessa uppoudutaan suuriin kysymyksiin: kuinka geologinen vallankumous uhkasi sekoittua minestronekeittoon? Millainen oli Sokrateen käsitys lääketieteestä ja gastronomiasta? Kuka keksi maitokaakaon? Mukana ovat myös kana, jota Newton ei syönyt, ja Benjamin Franklinin kalkkuna.

Suomentanut Laura Lahdensuu


Asiasanat: filosofia tiede ruoka keksinnöt historia luonnontiede
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri


Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
  
EUR
28,00
Maksutavat

Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot