Gaudeamus
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
UUSIA ALKUJA 3.9.–30.9.

SYKSYN 2018 UUTUUSKIRJAT

TOP 10 KIRJAT

KUUKAUDEN KIRJA

SUURET KYSYMYKSET: Muuttuva työ ja talous

TILAA LAHJAKORTTI

E-KIRJAT

FILOSOFIA & USKONTO

HISTORIA

KASVATUS & PSYKOLOGIA

KIELET & KIRJALLISUUS

KULTTUURI & TAIDE

OTATIETO

SOSIAALIALA

SUKUPUOLENTUTKIMUS

TALOUS & JOHTAMINEN

TEKNIIKKA & IT

TERVEYS & HYVINVOINTI

TIEDE & TUTKIMUSMENETELMÄT

VIESTINTÄ & MEDIA

YHTEISKUNTA & POLITIIKKA

YMPÄRISTÖ & LUONTO




 

HYPPYSELLINEN TIEDETTÄ

Hyppysellinen tiedettäHYPPYSELLINEN TIEDETTÄ (E-KIRJA)
Tekijä: Anu Hopia & Erik Fooladi
Kustantaja: Gaudeamus (2017)
Saatavuus: Heti
EUR   27,00

Vaihtoehtoiset

Hyppysellinen tiedettä : valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössäHYPPYSELLINEN TIEDETTÄ : VALEOMENAPIIRAKKA JA MUITA KOKEILUJA KEITTIÖSSÄ
Tekijä: Anu Hopia; Erik Fooladi
Kustantaja: Gaudeamus (2017)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   32,00

Katso myös

Newtonin kana: tiede keittiössäNEWTONIN KANA: TIEDE KEITTIÖSSÄ
Tekijä: Massimiano Bucchi; Laura Lahdensuu (suom.)
Kustantaja: Gaudeamus (2014)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   28,00
    
Tekijä: Anu Hopia & Erik Fooladi
Kustantaja: Gaudeamus
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 224
Asu: Suojattu E-kirja EPUB (lisätietoa)
Huom! E-kirjalla ei ole palautusoikeutta.
Painos: 1
Julkaisuvuosi: 2017 (lisätietoa)
Tuotesarja: e-kirjat
Tuoteryhmä:
E-KIRJAT

Tämän tuotteen osoite
EUR
27,00

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
Hyppysellinen tiedettä
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Heti.
ISBN-13: 9789523455061, ISBN-10: 9523455060
Hinta: 27.00 € (Alv 24%, 21.77€ Alv 0%), OVH 27.00 €


HUOM! Tämä tuote on ladattava e-kirja. Ennen tilaamista lue e-kirjoihin liittyvät: ohjeet.

Miksi peruna ei kypsy? Huomaako kukaan, jos omenapiirakassa ei ole yhtään oikeaa omenaa? Voiko makua mitata? Ruoka on vahvasti sidoksissa kulttuuriin, perinteisiin, historiaan ja tunteisiin – tutut ruoat lohduttavat ja perinneresepteihin turvaudutaan kysymättä, miksi juuri ne toimivat. Ruoka herättää myös intohimoja. Kuka tahansa ei saa esiintyä asiantuntijana, kun puhutaan ruoasta. Ruoanlaittoon liittyy runsaasti myyttejä: lihan täytyy olla huoneenlämpöistä ennen paistamista ja juuri uunista taiteiltu kakku lässähtää, jos sen täräyttää vahingossa pöydänkulmaan. Oletko kokeillut? Hyppysellinen tiedettä rohkaisee suhtautumaan kokkaamiseen uteliaasti ja testailemaan keittiössä uusia asioita. Kirjassa ruokaa rakastavat tutkijat sukeltavat ruoanlaiton kemiaan, purkavat myyttejä ja etsivät parhaita reseptejä. Ruoka on enemmän kuin molekyyliensä summa. Tieteellinen ajattelu ja testaaminen eivät pilaa nautintoa vaan päinvastoin saavat arvostamaan omia ja muiden keitoksia entistä enemmän.


Asiasanat: elintarvikekemia ruoka-aineet elintarvikkeet ruoanvalmistus ruokaohjeet molekyyligastronomia
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri


Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
  
EUR
27,00
Maksutavat

Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot