Gaudeamus
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
SYKSYN 2017 UUTUUSKIRJAT

TOP 10 KIRJAT

KUUKAUDEN KIRJA

E-KIRJAT

FILOSOFIA & USKONTO

HISTORIA

KASVATUS & PSYKOLOGIA

KIELET & KIRJALLISUUS

KULTTUURI & TAIDE

OTATIETO

SOSIAALIALA

SUKUPUOLENTUTKIMUS

TALOUS & JOHTAMINEN

TEKNIIKKA & IT

TERVEYS & HYVINVOINTI

TIEDE & TUTKIMUSMENETELMÄT

VIESTINTÄ & MEDIA

YHTEISKUNTA & POLITIIKKA

YMPÄRISTÖ & LUONTO

TILAA LAHJAKORTTI




 

HYPPYSELLINEN TIEDETTÄ : VALEOMENAPIIRAKKA JA MUITA KOKEILUJA KEITTIÖSSÄ

Hyppysellinen tiedettä : valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössäHYPPYSELLINEN TIEDETTÄ : VALEOMENAPIIRAKKA JA MUITA KOKEILUJA KEITTIÖSSÄ
Tekijä: Anu Hopia; Erik Fooladi
Kustantaja: Gaudeamus (2017)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   32,00
    
Arvostelut (1):
Kirjailija: Anu Hopia; Erik Fooladi
Kustantaja: Gaudeamus
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 200
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2017 (lisätietoa)
Tuoteryhmä:
SYKSYN 2017 UUTUUSKIRJAT
TOP 10 KIRJAT
TIEDE & TUTKIMUSMENETELMÄT

Tämän tuotteen osoite
EUR
32,00

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
Hyppysellinen tiedettä : valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Pikatoimitus!
ISBN-13: 9789524954365, ISBN-10: 9524954362
Hinta: 32.00 € (Alv 10%, 29.09€ Alv 0%), OVH 32.00 €


Miksi peruna ei kypsy? Huomaako kukaan, jos omenapiirakassa ei ole yhtään oikeaa omenaa? Voiko makua mitata?

Ruoka on vahvasti sidoksissa kulttuuriin, perinteisiin, historiaan ja tunteisiin – tutut ruoat lohduttavat ja perinneresepteihin turvaudutaan kysymättä, miksi juuri ne toimivat. Ruoka herättää myös intohimoja. Kuka tahansa ei saa esiintyä asiantuntijana, kun puhutaan ruoasta. Ruoanlaittoon liittyy runsaasti myyttejä: lihan täytyy olla huoneenlämpöistä ennen paistamista ja juuri uunista taiteiltu kakku lässähtää, jos sen täräyttää vahingossa pöydän kulmaan. Oletko kokeillut?

Hyppysellinen tiedettä rohkaisee suhtautumaan kokkaamiseen uteliaasti ja testailemaan keittiössä uusia asioita. Kirjassa ruokaa rakastavat tutkijat sukeltavat ruoanlaiton kemiaan, purkavat myyttejä ja etsivät parhaita reseptejä.

Ruoka on enemmän kuin molekyyliensä summa. Tieteellinen ajattelu ja testaaminen eivät pilaa nautintoa vaan päinvastoin saavat arvostamaan omia ja muiden keitoksia entistä enemmän.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri


Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
  
EUR
32,00
Maksutavat

Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot