Gaudeamus
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
TIEDÄ, MISTÄ PUHUTAAN

KEVÄÄN 2019 UUTUUSKIRJAT

SYKSYN 2018 KIRJAT

TOP 10 KIRJAT

E-KIRJAT

KUUKAUDEN KIRJA

SUURET KYSYMYKSET: Muuttuva työ ja talous

Demokratian tulevaisuus

Konfliktit maailmassa

Ilmastonmuutos

Terveys ja hyvinvointi Suomessa

Suomen suuret kysymykset

TILAA LAHJAKORTTI

FILOSOFIA & USKONTO

HISTORIA

KASVATUS & PSYKOLOGIA

KIELET & KIRJALLISUUS

KULTTUURI & TAIDE

OTATIETO

SOSIAALIALA

SUKUPUOLENTUTKIMUS

TALOUS & JOHTAMINEN

TEKNIIKKA & IT

TERVEYS & HYVINVOINTI

TIEDE & TUTKIMUSMENETELMÄT

VIESTINTÄ & MEDIA

YHTEISKUNTA & POLITIIKKA

YMPÄRISTÖ & LUONTO




 

RUOKAKULTTUURI ISLAMIN MAISSA

Ruokakulttuuri Islamin maissaRUOKAKULTTUURI ISLAMIN MAISSA
Tekijä: Hallenberg Helena; Irmeli Perho
Kustantaja: Gaudeamus (2014)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   36,00

Katso myös

Newtonin kana: tiede keittiössäNEWTONIN KANA: TIEDE KEITTIÖSSÄ
Tekijä: Massimiano Bucchi; Laura Lahdensuu (suom.)
Kustantaja: Gaudeamus (2014)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   28,00
Hyppysellinen tiedettä : valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössäHYPPYSELLINEN TIEDETTÄ : VALEOMENAPIIRAKKA JA MUITA KOKEILUJA KEITTIÖSSÄ
Tekijä: Anu Hopia; Erik Fooladi
Kustantaja: Gaudeamus (2017)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   32,00
    
Kirjailija: Hallenberg Helena; Irmeli Perho
Kustantaja: Gaudeamus
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 479
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2014 (lisätietoa)
Tuoteryhmä:
HISTORIA
KULTTUURI & TAIDE
YHTEISKUNTA & POLITIIKKA

Tämän tuotteen osoite
EUR
36,00

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
Ruokakulttuuri Islamin maissa
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Pikatoimitus!
ISBN-13: 9789524953146, ISBN-10: 9524953145
Hinta: 36.00 € (Alv 10%, 32.73€ Alv 0%), OVH 36.00 €


Ruokakulttuuri islamin maissa esittelee ruoka- ja nautintoaineiden kulttuurihistoriaa Lähi-idässä ja muissa islamin vaikutuspiiriin kuuluvissa maissa 500-luvulta profeetta Muhammadista nykypäivään saakka. Mitä Koraanissa ja muissa islamin peruslähteissä sanotaan ruoasta ja miten alun perin yksinkertaisesta ruokakulttuurista kehittyi hienostunutta kulinarismia?

Teos valottaa ruoka- ja nautintoaineiden erilaisia käyttötapoja niin beduiinien leirinuotioilla, keskiajan hallitsijoiden hoveissa ja nykypäivän aterioilla kuin Suomen muslimien keskuudessa. Se avaa kiehtovia näkymiä monipuoliseen ruokakulttuuriin, jonka kautta ruoka-aineita ja ruokalajeja kahvista kaalikääryleisiin on välittynyt maapallon laidalta toiselle.



Liitteenä on kattava kokoelma makuhermoja hiveleviä reseptejä Marokosta Kiinaan. Teoksen äärellä viihtyykin sekä ruoan historiasta kiinnostunut herkuttelija että ruoka-alan ammattilainen, joka haluaa ymmärtää islamin maiden ruokakulttuurin monia merkityksiä ja kulttuurien välisiä yhteyksiä.




Asiasanat: ruokakulttuuri ruokaperinne juomatavat nautintoaineet islamilainen kulttuuri muslimit
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri


Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
  
EUR
36,00
Maksutavat

Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot