Gaudeamus
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
TIEDÄ, MISTÄ PUHUTAAN

KEVÄÄN 2019 UUTUUSKIRJAT

SYKSYN 2018 KIRJAT

TOP 10 KIRJAT

E-KIRJAT

KUUKAUDEN KIRJA

SUURET KYSYMYKSET: Muuttuva työ ja talous

Demokratian tulevaisuus

Konfliktit maailmassa

Ilmastonmuutos

Terveys ja hyvinvointi Suomessa

Suomen suuret kysymykset

TILAA LAHJAKORTTI

FILOSOFIA & USKONTO

HISTORIA

KASVATUS & PSYKOLOGIA

KIELET & KIRJALLISUUS

KULTTUURI & TAIDE

OTATIETO

SOSIAALIALA

SUKUPUOLENTUTKIMUS

TALOUS & JOHTAMINEN

TEKNIIKKA & IT

TERVEYS & HYVINVOINTI

TIEDE & TUTKIMUSMENETELMÄT

VIESTINTÄ & MEDIA

YHTEISKUNTA & POLITIIKKA

YMPÄRISTÖ & LUONTO




 

VÄHEMMÄN LIHAA : KOHTI KESTÄVÄÄ RUOKAKULTTUURIA

Vähemmän lihaa : kohti kestävää ruokakulttuuriaVÄHEMMÄN LIHAA : KOHTI KESTÄVÄÄ RUOKAKULTTUURIA
Tekijä: Hanna Mattila (toim.)
Kustantaja: Gaudeamus (2016)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   32,00
    
Arvostelut (2):
Kirjailija: Hanna Mattila (toim.)
Kustantaja: Gaudeamus
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 200
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2016, 14.01.2016 (lisätietoa)
Tuoteryhmä:
SUURET KYSYMYKSET: Muuttuva työ ja talous
Ilmastonmuutos
Terveys ja hyvinvointi Suomessa
TERVEYS & HYVINVOINTI
YHTEISKUNTA & POLITIIKKA

Tämän tuotteen osoite
EUR
32,00

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
Vähemmän lihaa : kohti kestävää ruokakulttuuria
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Pikatoimitus!
ISBN-13: 9789524953887, ISBN-10: 9524953889
Hinta: 32.00 € (Alv 10%, 29.09€ Alv 0%), OVH 32.00 €


Jos söisimme vähemmän lihaa ja enemmän kasviksia, olisimme terveempiä. Myös lihantuotannon haitalliset vaikutukset ilmastoon ja ympäristöön myönnetään laajalti. Miksi tämä tietoisuus ei näy lihankulutuksessa?

Ruoka on vahva osa identiteettiä – olemme sitä mitä syömme. Maut, tuoksut, suutuntumat ja grillin tirinät luovat vahvoja mielikuvia. Lihansyöntiin liittyy paljon perinteitä, jotka ovat osa suomalaista ruokakulttuuria. Muutoksen avain piileekin kasvatuksessa, kulttuurissa ja yhteiskunnallisissa keinoissa monipuolistaa tarjolla olevia vaihtoehtoja.

Vähemmän lihaa on kannustava kirja kaikesta uudesta, jota lautasellemme on tarjolla. Se ei syyllistä ketään lihansyömisestä vaan kehottaa kokeilemaan myös vaihtoehtoisia proteiininlähteitä. Piileekö ratkaisu sienissä, levissä, hyönteisissä tai jopa keinolihassa? Voiko urheilija menestyä kasvisravinnolla? Ovatko kasvikset väistämättä kalliimpia kuin valtamerten yli rahdattu teollinen liha?

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Maa- ja metsätalous. Elintarviketeollisuus. Biotekniikka > Elintarviketeollisuus


Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
  
EUR
32,00
Maksutavat

Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot