Gaudeamus
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
JOULUTORI 30.11.-31.12.

SYKSYN 2018 UUTUUSKIRJAT

TOP 10 KIRJAT

E-KIRJAT

KUUKAUDEN KIRJA

SUURET KYSYMYKSET: Muuttuva työ ja talous

Demokratian tulevaisuus

Konfliktit maailmassa

TILAA LAHJAKORTTI

FILOSOFIA & USKONTO

HISTORIA

KASVATUS & PSYKOLOGIA

KIELET & KIRJALLISUUS

KULTTUURI & TAIDE

OTATIETO

SOSIAALIALA

SUKUPUOLENTUTKIMUS

TALOUS & JOHTAMINEN

TEKNIIKKA & IT

TERVEYS & HYVINVOINTI

TIEDE & TUTKIMUSMENETELMÄT

VIESTINTÄ & MEDIA

YHTEISKUNTA & POLITIIKKA

YMPÄRISTÖ & LUONTO

KEVÄÄN 2019 UUTUUSKIRJAT




 

ELINTARVIKKEIDEN AISTINVARAISET TUTKIMUSMENETELMÄT

Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmätELINTARVIKKEIDEN AISTINVARAISET TUTKIMUSMENETELMÄT
Tekijä: Hely Tuorila (toim.); Ulla Appelbye (toim.)
Kustantaja: Gaudeamus (2016)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   36,00
    
Kirjailija: Hely Tuorila (toim.); Ulla Appelbye (toim.)
Kustantaja: Gaudeamus
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 286
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Painos: 3. p.
Julkaisuvuosi: 2016 (lisätietoa)
Tuoteryhmä:
TIEDE & TUTKIMUSMENETELMÄT

Tämän tuotteen osoite
EUR
36,00

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Pikatoimitus! Tilaa tuote jouluksi viimeistään 17.12.2018
ISBN-13: 9789524954099, ISBN-10: 9524954095
Hinta: 36.00 € (Alv 10%, 32.73€ Alv 0%), OVH 36.00 €


Ruoan ja juoman maku, haju, väri ja muut aistittavat ominaisuudet ohjaavat elintarvikevalintojamme. Aistinvaraisia tutkimusmenetelmiä käytetään yhä enemmän elintarviketeollisuuden ja kaupan alalla laaduntarkkailussa, tuotekehityksessä ja markkinatutkimuksessa.

Elintarvikkeiden aistinvarainen tutkimus on monitieteellinen tutkimusala, jonka taustalla ovat elintarviketieteiden lisäksi muun muassa fysiologia ja ravitsemustiede sekä psykologia ja muut käyttäytymistieteet. Tämä teos on suomalaisten asiantuntijoiden laatima perusteellinen johdatus tutkimusalan teoriaan ja käytäntöön. Asian havainnollistamiseksi teoksessa on runsaasti kuvia sekä esimerkkejä koetilanteista.

Teos on tarkoitettu tenttikirjaksi elintarviketieteiden opiskelijoille yliopistoissa sekä soveltuvin osin myös muihin elintarvike- ja ravintola-alan opintoihin. Samalla se on hyödyllinen käsikirja elintarvikealan ammattilaisille.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Maa- ja metsätalous. Elintarviketeollisuus. Biotekniikka > Elintarviketeollisuus


Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
  
EUR
36,00
Maksutavat

Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot