Gaudeamus
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
TAMMIALE

KEVÄÄN 2019 UUTUUSKIRJAT

SYKSYN 2018 KIRJAT

TOP 10 KIRJAT

E-KIRJAT

KUUKAUDEN KIRJA

SUURET KYSYMYKSET: Muuttuva työ ja talous

Demokratian tulevaisuus

Konfliktit maailmassa

Ilmastonmuutos

TILAA LAHJAKORTTI

FILOSOFIA & USKONTO

HISTORIA

KASVATUS & PSYKOLOGIA

KIELET & KIRJALLISUUS

KULTTUURI & TAIDE

OTATIETO

SOSIAALIALA

SUKUPUOLENTUTKIMUS

TALOUS & JOHTAMINEN

TEKNIIKKA & IT

TERVEYS & HYVINVOINTI

TIEDE & TUTKIMUSMENETELMÄT

VIESTINTÄ & MEDIA

YHTEISKUNTA & POLITIIKKA

YMPÄRISTÖ & LUONTO




 

HYVÄ JA PAHA RUOKA - RUOAN TUOTANNON JA KULUTTAMISEN VAIKUTUKSET

Hyvä ja paha ruoka - ruoan tuotannon ja kuluttamisen vaikutuksetHYVÄ JA PAHA RUOKA - RUOAN TUOTANNON JA KULUTTAMISEN VAIKUTUKSET
Tekijä: Mononen Tuija; Tiina Silvasti (toim.)
Kustantaja: Gaudeamus (2012)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   34,00 5,00
    
Kirjailija: Mononen Tuija; Tiina Silvasti (toim.)
Kustantaja: Gaudeamus
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 262
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2012 (lisätietoa)
Tuoteryhmä:
TAMMIALE
YHTEISKUNTA & POLITIIKKA
YMPÄRISTÖ & LUONTO

Tämän tuotteen osoite
EUR
34,00 5,00

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
Hyvä ja paha ruoka - ruoan tuotannon ja kuluttamisen vaikutukset
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Pikatoimitus!
ISBN-13: 9789524952552, ISBN-10: 9524952556
Hinta: 5.00 € (Alv 10%, 4.55€ Alv 0%), OVH 34.00 €


Ruoan tuotannolla ja kuluttamisella on valtava vaikutus ympäristöön, yhteiskuntaan ja ihmisten terveyteen. Maailmanlaajuisten kehityskulkujen ohella elintarvikejärjestelmän toimintaa muovaavat erilaiset kriisit, ruoan terveysvaikutukset, tuotannon tehostamisen tarve sekä globalisaation poliittiset, taloudelliset ja sosiaaliset seuraukset. Teoksessa tarkastellaan luomuruokaa, geeniteknistä ruokaa, lähiruokaa, terveysvaikutteisia elintarvikkeita ja kriisiajan ruokahuoltoa Suomessa. Laajempi näkökulma asiaan avautuu tarkasteltaessa globaalia ruokakriisiä ja globaalin elintarvikejärjestelmän ekologisia haasteita. Hyvä ja paha ruoka tarjoaa monipuolisen läpileikkauksen ajankohtaisesta ruokakeskustelusta sekä auttaa lukijoita ymmärtämään ravinnon tuotannon ja kulutuksen yhteiskunnallisia ulottuvuuksia ja ympäristövaikutuksia.


Asiasanat: elintarviketuotanto kuluttajakäyttäytyminen ympäristövaikutukset elintarvikepolitiikka ruokahuolto ekologinen kestävyys ruoka
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Maa- ja metsätalous. Elintarviketeollisuus. Biotekniikka > Elintarviketeollisuus


Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
  
EUR
5,00
Maksutavat

Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot